web page hit counter

جدیدترین آلبوم سه گانه ی باب دیلن به نام Triplicate ، که شامل قطعات American standard می شد، با کاری از فرانک سیناترا ادامه می یابد . خبر بیرون آمدن این آلبوم با آهنگ “ I Could Have Told You ” همراه شد و اکنون نیز با آهنگ “ My One and Only Love ” ما را برای این آلبوم مشتاق تر می کند . این آلبوم در تاریخ ۳۱ مارچ توسط Columbia عرضه خواهد شد .دیلن 1

در ادامه می توانید در کنار گوش دادن این قطعه جدید ، لیست ترک های این آلبوم سه گانه را نیز مشاهده کنید :


‘Til The Sun Goes Down:

۰۱ I Guess I’ll Have to Change My Plans
۰۲ September of My Years
۰۳ I Could Have Told You
۰۴ Once Upon a Time
۰۵ Stormy Weather
۰۶ This Nearly Was Mine
۰۷ That Old Feeling
۰۸ It Gets Lonely Early
۰۹ My One and Only Love
۱۰ Trade Winds

Devil Dolls:

۰۱ Braggin’
۰۲ As Time Goes By
۰۳ Imagination
۰۴ How Deep Is the Ocean
۰۵ P.S. I Love You
۰۶ The Best Is Yet to Come
۰۷ But Beautiful
۰۸ Here’s That Rainy Day
۰۹ Where Is the One
۱۰ There’s a Flaw in My Flue

Comin’ Home Late:

۰۱ Day In, Day Out
۰۲ I Couldn’t Sleep a Wink Last Night
۰۳ Sentimental Journey
۰۴ Somewhere Along the Way
۰۵ When the World Was Young
۰۶ These Foolish Things
۰۷ You Go to My Head
۰۸ Stardust
۰۹ It’s Funny to Everyone But Me
۱۰ Why Was I Born

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.